Meeste datalekken eerste kwartaal 2017 gemeld door zorgsector
15 mei 2017
Wat kunnen hackers met medische gegevens?
15 mei 2017

Ga nog deze week datalekken te lijf!

Het is bijzonder belangrijk om de digitale veiligheid binnen jouw organisatie op orde te hebben. Dat begint bij de mens zelf. Er hoeft maar één medewerker een verkeerd bestand te openen of op een verkeerde link te klikken en de systemen van een volledige organisatie kunnen worden besmet.

 

‘Wees altijd achterdochtig’
De Volkskrant, 14-05-2017

‘We moeten de stap maken naar een complete samenleving die alert is op gevaren’
Patricia Zorko, directeur Cyber Security van de NCTV

‘Cybersecurity hoort een hoofdonderwerp te zijn voor iedereen, om daar kennis van te nemen en actie te ondernemen’
Patricia Zorko

 

Start deze week nog met het vergroten van (online) bewustwording. Met het cybersecuritypakket van TVOsolutions kun je jezelf en je organisatie zo goed mogelijk wapenen tegen datalekken en aanvallen van internetcriminelen. Alles draait hierbij om bewustwording, herkenning en preventie. Onze producten zijn los verkrijgbaar of als voordelig totaalpakket.

 

Online training: Voorkom een datalek

Veilig online werken begint met gedragsherkenning. Waar bewaar je wachtwoorden? Wat moet je doen als je wegloopt bij de computer? Hoe communiceer je op een veilige manier met andere zorgverleners?

De online training Voorkom een datalek laat cursisten op een interactieve manier nadenken over hun eigen gedrag bij het omgaan met privacygevoelige informatie. Verlies of diefstal van privacygevoelige informatie is in de meeste gevallen het gevolg van een menselijke fout of onachtzaamheid. Met enkele simpele gedragsveranderingen kan een hoop leed worden voorkomen.

Online training: Alles over datalekken

Wat is een datalek? Hoe herken je cyberaanvallen als ransomware en phishing? En wat moet je doen als je toch per ongeluk privacygevoelige informatie verliest?

Met de online training Alles over datalekken leren deelnemers alle gevaren van het verlies van privacygevoelige informatie te herkennen. Cursisten leren datalekken en de belangrijkste vormen van internetfraude herkennen. De cursus behandelt daarnaast de belangrijkste wet- en regelgeving en tips om online en offline zo veilig mogelijk om te gaan met gevoelige gegevens.

Security Awareness App

Is het een echte mail of phishing? Wat doe je als je een onbekende USB-stick vindt? Geef jij je wachtwoord af als de ICT-helpdesk daarom vraagt?

Voor iedereen die werkt met privacygevoelige informatie is het noodzakelijk om elke dag zorgvuldig en bewust te werken. De Security Awareness App helpt om je kennis over het omgaan met privacygevoelige informatie altijd op peil te houden. De app stuurt op vaste momenten een vraag naar je smartphone of tablet. Dit kan een kennisvraag zijn, een praktijkvoorbeeld of een video. Zo blijft je kennis over informatiebeveiliging in slechts enkele minuten per week up-to-date.

Totaalpakket Cybersecurity

Ontvang de twee online trainingen en de Security Awareness App in een voordelig totaalpakket. Zo hebben medewerkers alle hulpmiddelen paraat om datalekken, cyberaanvallen en het verlies van privacygevoelige informatie zo goed mogelijk te voorkomen.

 

Deze week nog beginnen?

Interesse of weten wat de mogelijkheden voor jouw organisatie zijn? Neem contact op met TVOsolutions. Bel 0316-343322, mail naar info@tvosolutions.nl of vul het onderstaande contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.