Een leven lang leren: ze maken er een potje van
24 juli 2017
TVOsolutions is verhuisd!
2 oktober 2017

TVO start filmopnames vanuit eigen studio

Stilte op de set, want Studio Zevenaar heeft zijn deuren geopend! TVOsolutions is begonnen met het produceren van video’s voor onder meer cursussen, instructievideo’s en onze Next Level App. Onze samenwerkingspartner Achterkamp uit Baak meldde zich als eerste voor het greenscreen.

Het inzetten van videomateriaal bij e-learning wordt steeds belangrijker. Het grootste deel van wat onze hersenen opnemen is visuele informatie. Bovendien nemen mensen visuele content veel sneller op dan tekst. En Рook niet geheel onbelangrijk Рhet is ook nog eens leuk om naar te kijken. Dat betekent meer motivatie, meer leerplezier en meer resultaat.

TVO zal de studio ook gebruiken voor het ontwikkelen van webinars. Afspraak maken om uw webinar of video bij ons of op een andere locatie op te nemen? Neem gerust contact met ons op.