EDUBUS

Een toekomstbestendige elektronische leeromgeving voor online scholing

Op zoek naar een elektronische leeromgeving om digitale scholing mee aan te bieden? Met onze eigen Edubus beschikt TVOsolutions over duurzame software om online leren eenvoudig en toegankelijk aan te bieden. De elektronische leeromgeving maakt het mogelijk om alle scholingsactiviteiten van jouw organisatie te organiseren en beheren. De Edubus is een databaseoplossing waaraan nieuwe en bestaande learning tools kunnen worden gekoppeld. Daarmee beschik jij over één leerplatform waarvanuit de volledige online scholing georganiseerd kan worden.

De Edubus vormt de toegangspoort tot verschillende vormen van e-learning, geeft certificaten en diploma’s af en is ook te gebruiken als planningssoftware voor online en offline scholing. Wij zorgen dat de Edubus professioneel in jouw organisatie wordt geïmplementeerd, met een dashboard volledig in jouw huisstijl. Heb je vragen of onverhoopte problemen? De helpdesk van TVOsolutions zorgt dat je zo snel mogelijk antwoord hebt. De Edubus voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen en sluit aan om de actuele wettelijke veiligheidseisen.

Wil je meer weten over de werking van onze Edubus of benieuwd naar om de Edubus in jouw organisatie te implementeren? Neem contact met ons op om al je vragen op ons af te vuren. Wij gaan graag een keer in gesprek om uit te zoeken of onze Edubus de elektronische leeromgeving is waar jij naar op zoek bent.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!