EDUbus

EDUbus-plaatje-300x180

De EDUbus is het kloppende hart van onze oplossingen. Het centrale systeem is de paraplu waaronder de volledige online learning solutionkit van TVO functioneert.

Moodle

moodle5

Moodle is een open source software voor e-learning. De webapplicatie is uitermate geschikt voor docenten om effectieve online leersites te maken. Moodle is zeer flexibel, gebruiksvriendelijk en kosteneffectief.

E-Learning

Leren en werken gaan hand in hand

Wij hebben een breed aanbod aan kant-en-klare e-learning voor de zorgmarkt. Onze online cursussen zijn uitdagend en actueel. Bovendien kunnen wij ze altijd op basis van uw wensen aanpassen.

Next Level App

De Next Level App is een nieuwe applicatie, die medewerkers op een leuke manier ondersteunt in het bijhouden van hun vakkennis. De app is geschikt voor elke organisatie uit alle branches.

Verpleegkundig Reken App

verpleegkundigrekenapp-mobiel

Met de Verpleegkundig Reken App kunnen verpleegkundigen en verzorgden structureel oefenen met medische rekensommen. Zo blijft de rekenvaardigheid beter op peil.

Digibetes Zorg

digibetes-app-geenBG

Gemiddeld vindt er in de zorg elke dag een datalek plaats. Met Digibetes Zorg kunnen zorgmedewerkers persoonsgegevens en andere gevoelige informatie beter beschermen tegen verlies of diefstal.

TVO Certificaat Module

Met de TVO Certificaat Module kunnen certificaten worden gemaild, geprint en gearchiveerd. De module kan worden gekoppeld aan online en offline onderdelen. Het certificaat is per organisatie in te richten.

TVO Portfolio Module

portfolio2

In de TVO Portfolio Module kunnen studenten persoonlijke studiedocumenten verzamelen en beheren. De communicatie en planning kunnen ook met de module worden georganiseerd.

TVO Toets Module

toets2

De TVO Toets Module helpt organisaties bij het inrichten en aanbieden van toetsen onder medewerkers. De module bevat verschillende functionaliteiten om kennis te toetsen.