Onze visie op techniek

Eigen regie

Bij veel organisaties liggen de portfolio’s van medewerkers in handen van de organisatie. De kennisontwikkeling wordt zo van bovenaf bepaald en beheerd. Door alle technologische mogelijkheden die de huidige tijd biedt, zal die regie steeds meer komen te liggen bij de medewerkers zelf. Zij beheren zelf hun portfolio met een persoonlijk ontwikkelplan.

 

 

 

Groot versus micro

Grote leersystemen zijn duur en weinig flexibel. Het bevat onderdelen die organisaties misschien niet nodig hebben, maar waar wel voor moet worden betaald. De komende jaren zal het gebruik van grote leersystemen steeds verder afnemen. Het leren op microniveau wordt de nieuwe norm. Hiermee is specifieke kennis altijd binnen enkele klikken beschikbaar op het moment dat deze kennis nodig is.

 

 

 

Merkonafhankelijk

Modulaire leersystemen dienen onafhankelijk te zijn wat betreft merk. Connectiviteit is hierbij de norm. Via het EDUbus-systeem kunnen huidige en nieuwe leeroplossingen aan elkaar worden gekoppeld, zodat er een algemene database ontstaat met alle informatie van gebruikers.