OVER
ONS

TVOsolutions faciliteert online leren voor jouw organisatie

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring met de ontwikkeling, implementatie en organisatie van digitale scholing.

Er zijn tegenwoordig nog maar weinig organisaties die niet de voordelen inzien van online scholing. Maar hoe zorg je dat online leren toegankelijk, aantrekkelijk en toekomstbestendig is georganiseerd? TVOsolutions helpt daar graag bij. Van het plannen van scholing, via de software om e-learning aan te bieden tot de afgifte van het certificaat en de daarbij horende accreditatiepunten. Wij zetten ons in om elke fase van online leren perfect en professioneel in te richten.

Digitale leeromgeving, accreditatiecentrum, productiehuis

TVOsolutions verzorgt zowel de software voor als de productie van digitale scholing. De Edubus is onze elektronische leeromgeving waarin wij e-learning en andere hulpmiddelen voor online leren vanuit één centraal platform kunnen aanbieden. Het leerplatform kan worden gecombineerd met Plansoft, onze planningssoftware waarmee je online en offline scholingsactiviteiten kunt organiseren en beheren.

Met Studio Zevenaar beschikt TVOsolutions over een eigen productiehuis voor e-learning in de breedste zin van het woord. Een team dat bestaat uit onder meer tekstschrijvers, videomakers, graphic designers en onderwijskundigen zorgt dat jouw vakinhoudelijke kennis wordt omgezet in aantrekkelijke en professionele online scholing. Studio Zevenaar produceert niet alleen online cursussen, maar ook andere vormen van online leren als webinars, instructievideo’s, leerapplicaties en beeldtafelleren.

Afgifte certificaat, accreditatie en borging van kennis

Cursisten krijgen na het succesvol afronden van een cursus direct toegang tot hun certificaat via de Edubus. Indien gewenst kunnen wij een certificaat aanbieden in de huisstijl van jouw organisatie. TVOsolutions is een erkend accreditatiecentrum voor verpleegkundigen en verzorgenden. Hiermee kunnen wij jouw scholing accrediteren volgens de kwaliteitseisen van het Kwaliteitsregister V&V. Heb je vragen over onze software of ervaar je technische problemen? Onze helpdesk zit klaar om je direct weer op weg te helpen.

TVOsolutions gelooft dat kennisontwikkeling meer vraagt dan alleen een cursus volgen. Wij vinden het belangrijk om cursisten te stimuleren hun kennis ook naderhand zo goed mogelijk op peil te houden. De kracht van herhaling komt tot uitdrukking in onze Next Level App, een applicatie om met behulp van korte leerprikkels op je smartphone je kennisniveau beter en over langere termijn op peil te houden.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!